Wilt u ook een vakantiegeld script op uw website? Kopieer dan de code van het script en plak deze op uw website. De bezoeker van uw website weet dan precies hoeveel vakantie men krijgt. Lees wel eerst de voorwaarden onderaan deze pagina voordat u het script op uw website plaatst.

Vakantiegeld berekenen

Voordat u het script/iframe plaatst op uw website lees dan de voorwaarden. Wanneer u gebruikt maakt van het script gaat u akkoord met deze voorwaarden.

  • Het script wordt alleen gebruikt in combinatie met de hyperlink in de geleverde code. De hyperlink in het script mag niet verwijderd, gewijzigd of onzichtbaar gemaakt worden voor zoekmachines of bezoekers.
  • We behouden ons het recht om een website te verbieden het script te gebruiken. Websites die zich richten op adult, gokken, ringtones, wallpapers, illegale of hack content zijn op voorhand uitgesloten van het gebruik van het script.
  • We behouden ons het recht om het script aan te passen of wijzigingen door te voeren.
  • We zijn in geen geval aansprakelijk voor schade die – in welk opzicht en in welke vorm ook – is veroorzaakt door het gebruik van het script.
  • Indien er niet aan deze voorwaarden wordt gehouden wordt een maandelijkse bedrag van €100,- per maand in rekening gebracht.